Couleur

Castrum biedt haar commilitones verschillende couleurartikel aan. Op deze pagina maken we je even wegwijs.

Couleurbestellingen voor 2016-2017 zijn afgesloten. Betalingen (zonder dewelke de bestelling niet officieel is) moeten ten laatste op 14/11/2016 bij de quaestor toegekomen zijn. Symbolen kunnen het hele jaar door aangekocht worden.

Wie interesse heeft in uitgebreidere informatie over Castrumcouleur, kan deze vinden in dit document.

Symbolen

Symbolen kunnen op de cantussen aangekocht worden bij de quaestor (€2 voor sterren, €3 voor faculteit/functiesymbolen).

Clubpet

Iedere commilito van Castrum heeft het recht een clubpet te dragen vanaf het ogenblik dat hij/zij gedoopt is. Geef bij een bestelling zeker je hoofdomtrek mee, zodat we weten welke petmaat je nodig hebt. Het opmeten van je hoofdomtrek doe je door middel van een lintmeter. De lintmeter laat je dan een vingerdikte boven de oren en wenkbrauwen lopen. Het gemeten aantal centimeters is dan de maat. Bv. gemeten 57 cm = maat 57. Een clubpet kost €55.

Bierpet

Iedere commilito van Castrum heeft het recht een bierpetje te dragen vanaf het ogenblik dat hij/zij ontgroend is. Er zijn 3 soorten bierpetjes: voor commilitones (€22), (pro)praesidia (€22) of (pro)senioren (€32).

Zipfels

Zipfels zijn Couleurartikel die een uiting zijn van een speciale studentikoze broeder- of zusterband tussen de commilitones die ze uitwisselen. Gezien het persoonlijke karakter van zipfels, dien je deze zelf te bestellen. Uiteraard kan je bij ons terecht voor de nodige info.

Zipfelhalter

De ontvangen Zipfels worden aan een Zipfelhalter gehangen die aan de broeksriem of op de pint vastgeklikt kan worden. Je kan deze bij ons bestellen voor €25.

Hemden

Prachtige Castrumrode hemden met geborduurd monogram. Kostprijs: €35.

Dassen

Onder voorbehoud van voldoende interesse voorzien we tevens zwarte dassen met geborduurd monogram. Prijs nog niet bekend.

Bierglazen

Onder voorbehoud van voldoende interesse kunnen er gepersonaliseerde bierglazen besteld worden. Richtprijs is €15 per stuk, inclusief gravure van het Castrumschild en clubnaam.

Bestelformulier

De bestellingen voor 2016-2017 zijn afgesloten.

Reageren is niet mogelijk