Castrum

Praeses: Pieter Snyers v. Manfred (e-mail)
Ab-actis: Michael Tourné v. Shady (e-mail)


Kameraden en confraters!

Castrum heeft de eer en het genoegen u in dit lustrum lustrorumjaar uit te nodigen voor de 15e editie van haar galacantus. Toegegeven, deze unieke avond heeft even op zich laten wachten in vergelijking met andere jaren, maar verandering van spijs doet eten en maart is een even leuke maand als december, dat kunnen we u garanderen.

Voor deze galacantus keren we op 12 maart terug naar onze midway-galacantus-locatie-roots in Zandhoven. Zij die er in 2003 en de daaropvolgende jaren al bij waren, herinneren zich vast en zeker de Harmonie aldaar. Je wordt er verwacht om 17u, het io vivat zal weerklinken om 20u30.

"Zandhoven, hoe geraken we daar?", horen we velen al denken. Wel, daar zijn twee opties voor. Ofwel zorg je zelf voor vervoer en begeef je je naar Schriekweg 5A te 2240 Zandhoven, ofwel maak je gratis ende voor niets gebruik van onze shuttledienst. Deze laatste kan je nemen op de Paardenmarkt of op de P+R van Wommelgem. Exacte vertrekuren hangen af van het aantal geïnteresseerden per opstappunt en zullen we na het afsluiten van de inschrijvingen meedelen.

Inschijvingen, ja hoe zit het daar eigenlijk mee? Wil je er graag bij zijn, surf dan als de bliksem naar castrum.be/gala en vul het formulier in. De inschrijvingen worden afgesloten op 1 maart, wacht dus niet te lang. Je krijgt meteen een bevestingsmail met de nodige betalingsinfo.

Betalingsinfo? Wakostdadan? Leden worden voor €40 verwend met een all-in formule in de vorm van een walking diner, drank naar believen en uiteraard de cantus zelf. Voor niet-leden is dit €50. Eet je liever geen vlees en/of vis? Geen probleem, er is ook de mogelijkheid om voor ons vegetarisch alternatief te gaan. Kies je enkel voor de cantus, dan kost het je €15.

Twijfel dus niet langer, schrijf je in en zak op 12 maart af naar Zandhoven en eet, drink en cantus met ons mee in ware Castrum-gala-stijl!


Kort samengevat:
Wanneer: zaterdag 12 maart
Waar: Harmonie Zandhoven (Schriekweg 5A, 2240 Zandhoven)
Hoe laat: Receptie 17u00, Io Vivat 20u30
Hoeveel: €40,- leden (incl. diner); €50,- niet-leden (incl. diner); €15,- enkel cantus
Inschrijven: castrum.be/gala (voor 1 maart)
Dresscode: hoogofficiëel (galakledij)


UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.