Castrum

Praeses: Milena De Paepe v. Draecske (praeses@castrum.be)
Ab-actis: Philippe Anné v. Friar Tuck (abactis@castrum.be)


Kameraden en Confraters!

Zoals vorige week aangegeven zal ook onze oktober-clubavond zich online afspelen, want in levenden lijve afspreken is momenteel nog een beetje onverantwoord. Maar we kunnen jullie wel iets nieuws aanbieden om het gemis wat minder te maken: de Castrum Discord server!

"Wat is Discord?" vragen sommigen van jullie zich nu uiteraard af. In de woorden van Pelle: "Voor de ouwzakken: dat is zoals IRC, maar dan multimediaal. Voor de ouwe-ouwzakken: dat is zoals een prikbord, maar dan op de computer."

Kort samengevat: Hieronder staat een link, die open je. Heb je al Discord? Welkom in de Castrum Discord.
Heb je nog geen Discord, dan open je gewoon de link, geef je je clubnaam (of een andere toepasselijke gebruikersnaam als je geen clubnaam hebt) op als gebruikersnaam, vink je de servicevoorwaarden aan en klik je op doorgaan. Wederom, welkom in de Castrum Discord.
Uiteraard kan je gewoon ook een Discord account aanmaken, en daarmee ons joinen.
Het proces wijst zichzelf een beetje uit, je moet gewoon op het einde de link van onze Discord gebruiken om onze server toe te voegen aan jouw Discord. (Discord vraagt dan je geboortedatum en je emailadres. Je geboortedatum moet je invullen omdat Discord wilt weten of je meerderjarig bent, je emailadres kan je overslaan door gewoon buiten het venster te klikken.)

Zodra je op de Discord server geraakt bent zullen wij er zijn om jullie verder de juiste kant op te sturen. (Tijdens de clubavond uiteraard. Ik maak geen beloftes over pakweg 3u 's nachts.)

Dus kom er morgen zeker bij, het zal weer een coole clubavond worden waar we jullie in groten getale hopen te begroeten.

Kort samengevat:
Wanneer: Donderdag 8 oktober
Waar: De Castrum Discord Server: https://discord.gg/4c9t9S
Hoe laat: 20h00-22h30
Dresscode: Jasje of Dasje

UVCF Castrum!

 
Facebook
Om je inschrijving aan te passen, klik hier.