Castrum

Praeses: Pieter Snyers v. Manfred (e-mail)
Ab-actis: Michael Tourné v. Shady (e-mail)


Kameraden en confraters!

Een kleine herinnering voor de vergeetachtigen en late beslissers onder ons: op dinsdag 1 maart worden de inschrijvingen voor de galacantus onherroepelijk afgesloten. Twijfel dus niet langer en surf als de bliksem naar castrum.be/gala. Ook als je enkel komt cantussen is het belangrijk om op voorhand in te schrijven.

Graag geven we nog even alle info op een rijtje:
Deze heuglijke avond zal plaatsvinden op 12 maart in de Harmonie van Zandhoven (Schriekweg 5A, 2240 Zandhoven). We starten om 17u, het io vivat zal om 20u30 weerklinken. Je kan kiezen voor een all-in formule (walking diner, drank en cantus) aan €40 voor leden of €50 voor niet-leden. Kies je enkel voor de cantus betaal je €15. Voor hen die voor de all-in formule gaan, voorzien we ook een shuttledienst vanaf de Paardenmarkt of P+R Wommelgem.

Verder ook nog nieuws van het lustrumcomité: op maandag 16 mei (Pinkstermaandag) zouden we een familiedag willen organiseren. De concrete invulling hiervan willen we laten afhangen van het aantal geïnteresseerden en hoeveel kinderen er mogelijk aanwezig zouden zijn. Heb je hier wel zin in? Laat ons dit dan even weten via castrum.be/familiedag (dit is nog geen officiële inschrijving, enkel even polsen naar de interesse).


Kort samengevat:
Inschrijven galacantus? castrum.be/gala (voor 1 maart)
Interesse in een Castrum familiedag? castrum.be/familiedag


UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.