Castrum

Praeses: Milena De Paepe v. Draecske (e-mail)
Ab-actis: Philippe Anné v. Friar Tuck (e-mail)


Kameraden en Confraters!

De tijd is eindelijk aangebroken om elkaar terug in levenden lijve te ontmoeten, en hoewel cantussen nog niet mogelijk zijn kunnen we elkaar eindelijk terugzien!

Wij gaan dan ook een clubavond doen in ins geliefde Waagstuk, op donderdag 8 juni, vanaf 20h waar we ons aan tafels verdelen met maximaal 8 Castrumianen en vrienden. Na zo een lange periode verlangen we allemaal naar elkaar terug te zien, en daarom zal de clubavond ook de focus leggen op het terugzien.

Dat gezegd zijnde, corona is het land nog niet uit, en nog niet iedereen is (volledig) gevaccineerd. Als dusdanig hangen wij nog aan een aantal regels vast. Als je wilt komen vul dan zeker de onderstaande google form in, zodat het bestuur een idee heeft van wie en hoeveel mensen er komen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf74g2_IdW677Bu0ELkl5pZgd9EcISEaFVre958tIqNoK-0ng/viewform

Je kan op de avond zelf plaats nemen aan een tafel waar nog geen 8 mensen aan zitten, maar je mag helaas niet van tafel wisselen. We hadden het liever breder gehad, maar dat is nu, helaas, nog niet mogelijk. Er is ook een maximum van 24 mensen die zich kunnen inschrijven, schrijf je dus zeker op voorhand in!

Maar laten we gebruik maken van de mogelijkheden die wij hebben nu, en elkaar eindelijk terugzien. Moge het een ontmoeten in zijn meest letterlijke zin worden.

UVCF Castrum!

Kort samengevat:

Wat: Cafe-avond, 3 tafels van elks maximaal 8 castrumianen & vrienden!
Wanneer: 8 juni
Waar:  Het Waagstuk!
Hoe laat:  20h
Dresscode: Stadskledij

 
Facebook
Om je inschrijving aan te passen, klik hier.