Castrum

Praeses: Pieter Snyers v. Manfred (e-mail)
Ab-actis: Michael Tourné v. Shady (e-mail)


Kameraden en confraters!

Met een meer dan geslaagde galacantus nog vers in het geheugen, kunnen we alweer onze volgende activiteit aankondigen. Op maandag 4 april vindt de Castrum speechcantus plaats. Onze meest welbespraakte commilitones zullen het daar tegen elkaar opnemen en strijden om de titel van speechkampioen 2015-2016. De verkiezing zal bestaan uit twee rondes: een eerste ronde die je kan voorbereiden en een improvisatieronde. Voor beide rondes zal je enkele onderwerpen opgelegd krijgen - via loting bepaald - die je moet verwerken in je speech. De voorbereide speech moet 3 à 5 minuten duren, die tweede speech 2 à 4 minuten.

Voel je je geroepen om mee te dingen naar de titel van speechkampioen? Stuur dan voor 1 april een mailtje naar NeemMeMee@castrum.be. Enkel Castrum gedoopten kunnen deelnemen aan de verkiezing zelf, kandidaten van andere clubs worden "buiten competitie" beoordeeld. De beoordeling zal gebeuren door een jury op basis van verschillende criteria.

Uiteraard gaan we naast al dat speechen ook cantussen, dus ook als je liever zingt dan speecht ben je meer dan welkom. Naar goede gewoonte spreken we af in 't Waagstuk om 20u voor onze clubavond, gevolgd door cantus en speechkampioenschap vanaf 20u30 in de Wagetol.Kort samengevat:
Wanneer: maandag 4 april
Waar: Wagetol
Hoe laat: Clubavond 20u00, Io Vivat 20u30
Hoeveel: €8 leden; €12 niet-leden; €5 nieuwkomers; €5 waterdrinkers
Dresscode: officiëel = jasje/dasje


UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.