Castrum

Praeses: Philippe Anné v. Friar Tuck (e-mail)
Ab-actis: William Mostmans v. Windsor (e-mail)


Kameraden en Confraters!

Verheugt u en juicht, Castrum mag terug ongestoord organiseren.
Het nieuwe praesidium, bestaande uit Friar Tuck (senior), Mazikeen (Schachtenmeesteres), Stampertje (Quaestor), Windsor (Ab-Actis) en Q (Factotum), wilt dan ook alvast zeggen dat we er een spetterend jaar van gaan maken!
De nieuwe opstart van het studentenleven na corona maakt alles heel hectisch en overbevraagd, dus zeker de eerste semester kunnen we niet garanderen dat we een vaste dag of tijdstip zullen handhaven, wel zullen we jullie zo snel mogelijk alle relevante data doorgeven!
Voor september kunnen we jullie dan ook de datum waarop jullie zitten te wachten al geven:

Cantus: donderdag 30 september!
Ken je nog iemand die eventueel wel zou passen bij Castrum, neem hem/haar dan zeker mee! Op de cantus van 30 september kunnen ze dan meedoen met ons, en kennis maken met onze geweldige club!
Een gedetailleerde uitnodiging volgt nog!
Buiten onze maandelijkse cantus zullen wij u in dit feestelijke jaar van de wederopstanding van het studentenleven ook elke maand voorzien van een clubavond, noteer in uw agenda daarom ook:
Castrums Najaar Rolling: maandag 13 september!
We hebben elkaar slechts weinig gezien het afgelopen jaar, en naar studentikoze wijze kunnen we de draad goed terug op pikken door nog eens de oude rolder te zijn.
We vertrekken van een kroeg met karakter in het centrum van Antwerpen, en zullen genieten van goede compagnie en gerstenat!
Een gedetailleerde uitnodiging volgt nog!

UVCF Castrum!

 

 

 
Facebook
Om je inschrijving aan te passen, klik hier.