Castrum

Praeses: Philippe Anné v. Friar Tuck (e-mail)
Ab-actis: William Mostmans v. Windsor (e-mail)


Kameraden en confraters

 

Graag wensen we jullie allen een zalig kerst en gelukkig nieuwjaar, een voorspoedig en vreugdevol samenzijn en uiteraard talloze cadeaus en kroketten.

Sta ons toe deze wensen te combineren met twee kleine dienstmededelingen om te lezen terwijl het feestmaal zakt.

 

Couleurbestellingen

Na twee jaar overwegend online activiteiten valt het amper op, maar er zijn heel wat blote hoofden aan onze (digi)tafel die prima zouden staan met een Castrumpet - 't schijnt dat die esthetische mirakels kan verrichten, zoals een zeker liedje ons leert. Daarom doen we graag een oproep aan allen die willen om bestellingen voor couleurartikelen te plaatsen via onze webshop. Begin januari zetten wij deze bestellingen door, zodat u niet meer van die drie koningen afhankelijk bent voor uw nieuwe hoed (of zipfel).

 

Oproep liederen inzamelen

Met de overstap op een nieuwe codex hebben we niet alleen heel wat nieuwe liederen om samen van te genieten, maar moeten we helaas ook een paar oude missen die nochtans in volle klanken over de clubtafel weergalmden. Daarnaast zijn er door de jaren heen talloze liedjes geïntroduceerd door onze eigen commilitones en gasten die evenzeer het zingen waard blijven. 

Om deze allen te borgen, wil ons praesidium zich inzetten om al deze liederen te borgen voor volgende generaties Castrumianen. Zijn er specifieke liedjes die je mist uit de Leuvense codex, of zitten er nog losse papiertjes in je codex die zeker niet verloren mogen gaan? Geef ze dan door aan onze cantor Jezus, via e-mail (cantor@castrum.be), onze Facebookpagina, of gewoon in levenden lijve, en vergeet hem zeker geen gelukkige verjaardag te wensen. 

 

In de loop van volgende week volgt nog een uitnodiging voor onze eerstvolgende digitale activiteit. Noteer alvast de avond van 10 januari 2022 in jullie agenda, zodat we samen het nieuwe jaar met een volle pint en goed gezelschap kunnen aanvatten. 

 

UVCF Castrum!

 
Facebook
Om je inschrijving aan te passen, klik hier.