Castrum

Praeses: Pieter Snyers v. Manfred (e-mail)
Ab-actis: Michael Tourné v. Shady (e-mail)


Kameraden en confraters!

Omdat gewoon ook maar gewoon is, gaan we er op de meicantus iets speciaal van maken en een avondje doordraaien. Verschillende functies en namen van notoire Castrumianen zullen in een grabbelton belanden, waaruit iedereen een papiertje mag trekken. De functie/naam die op je papiertje staat, dat ben jij vanaf dat moment. Voor zolang het duurt natuurlijk, want na enige tijd draaien we terug door en wordt de hele corona weer door elkaar geschud.

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om praeses van Castrum te zijn? Dit is je kans! Hou de anarchist in jezelf wel nog even in bedwang, want uiteraard moeten de Castrumwaarden wel gehandhaafd blijven. Of misschien beland je wel in de schachtenbak of mag je ons als Pelle verblijden met trivia en zelf geschreven liederen.

Mis deze doldwaze doordraaicantus niet en waag je kans om op maandag 2 mei voor even iemand anders te zijn bij Castrum. Naar goede gewoonte zal dit gebeuren plaatsvinden in de Wagetol (io vivat om 20u30), voorafgegaan door een clubavond in 't Waagstuk vanaf 20u. En wie weet ontgroenen we ook wel enkele brave schachtjes...

In mei volgt ook nog een tweede Castrumactiviteit, namelijk een familiedag ter ere van ons lustrum lustrorum. Op Pinkstermaandag, 16 mei, ben je welkom in KdG Hoboken van 11 tot 18 uur. Wat je mag verwachten: animatie voor jong en oud, BBQ, whiskytasting en bier/wijn/fris naar believen. De prijzen schommelen tussen €5 en €30 p.p., al naargelang de activiteiten op deze hoogdag die je wenst mee te doen. Vergeet je niet tijdig in te schrijven via castrum.be/familiedag.

Tot slot nog een kleine dienstmededeling: in juni zal naar goede gewoonte onze verkiezingscantus plaatsvinden. Heb je praesidiumambities bij Castrum (deze keer niet om door te draaien, maar voor het academiejaar 2016-2017)? Bezorg je gemotiveerde kandidatuur dan aan praeses@castrum.be. Iedere actieve commilito, die minstens reeds één jaar ontgroend is, mag kandideren voor de functie van praeses. Een actieve commilito is een commilito die tenminste 1/3 van de activiteiten bijwoont. Uiteraard mogen ook kandidaturen voor andere functies ingediend worden via dezelfde weg.Kort samengevat:
Wanneer: maandag 2 mei
Waar: Wagetol
Hoe laat: Clubavond 20u00, Io Vivat 20u30
Hoeveel: €8 leden; €12 niet-leden; €5 nieuwkomers; €5 waterdrinkers
Dresscode: officiëel = jasje/dasje


UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.