Castrum

Praeses: Philippe Anné v. Friar Tuck (e-mail)
Ab-actis: William Mostmans v. Windsor (e-mail)


Kameraden en Confraters


Juni, de maand van de examens. De maand waarin de studenten niet meer op de poef maar op de proef worden gesteld. Een maand waarin een beetje afleiding sowieso wel welkom is. En een maand waarin de rebellen die uitzijn op de stoel van senior en cantor al eens op niet-rebelse en ordentelijke manier kunnen proeven van het privilege.


Wilt gij wel eens een paar liedjes lang senior, schachtentemmer, cantor of ab-actis zijn? Gooi uw naam dan in de metaforische hoed! Want wij doen een wisselcantus! 


Op de avond zelf ga je je naamin de al-dan-niet-metaforische hoed kunnen gooien, en dan gaan we onze stoelendans organiseren. Iedereen die meedoet aan de cantus, of je nu (pro-)senior, commilito, schacht of gast bent, en zich er comfortabel bij voelt een rol op te nemen wordt van harte aangemoedigd het te proberen!


Maar ook als je zelf niet ambieert één van die plaatsen tijdelijk te bezetten blijft het een Castrum cantus, dus (vr)olijke vrienden, leuke liedjes en amusante anekdotes blijven uiteraard een gegarandeerd goede reden om erbij te zijn!


UVCF Castrum!

 

Kort samengevat:

Waar: Wagetol, Stadswaag 19, 2000 Antwerpen

Wanneer: Vrijdag 10 juni 2022

Hoe laat: Schachten 19:30, welkom 20:00, Io Vivat 20:30

Prijs: € 12/8 (niet-leden/leden), € 6/5 (waterdrinkers niet-leden/leden), € 5 (nieuwkomers)

Dresscode leden: Stadskledij

 

P.S. Save the dates: 10 juli, 10 augustus

 
Facebook
Om je inschrijving aan te passen, klik hier.