Castrum

Praeses: Pieter Snyers v. Manfred (e-mail)
Ab-actis: Michael Tourné v. Shady (e-mail)


Kameraden en confraters!

Met een meer dan geslaagde familiedag nog vers in het geheugen, kunnen we alweer uitkijken naar onze volgende cantus. Waar je in mei op onze doordraaicantus al eens kon ondervinden hoe het zou zijn met iemand anders aan de hoofdtafel, kan je nu ook effectief je stem uitbrengen op een nieuwe praeses. Niet omdat we de huidige per se beu zijn, maar omdat het academiejaar stilaan ten einde loopt en we dus verkiezingsgewijs aan het volgende jaar beginnen denken.

Wie de kandidaten zijn om praeses te worden van Castrum voor het het academiejaar 2016-2017 kom je te weten op de verkiezingscantus op 6 juni. Wordt het Manfred II? Komt iemand nieuw aan het roer van onze teergeliefde club te staan? Of neemt een van de anciens de leiding terug over? De spanning is nu al te snijden...

De beslissing zal enkel en alleen gemaakt worden door jullie, beste commilitones. Tenminste, als je gedoopt én ontgroend bent bij Castrum en minstens 1/3 van de activiteiten dit jaar hebt bijgewoond. Als je aan deze voorwaarden voldoet en komende maandag aanwezig bent in de Wagetol, mag je het bolletje dat aansluit bij jouw mening inkleuren. Een tekening maken mag ook, maar dan bestaat de kans wel dat je stem ongeldig wordt verklaard, en dat zou zonde zijn natuurlijk.

Stemmen dus (als je mag) en cantussen zoals alleen Castrum dat kan (om aan dit tweede te mogen deelnemen stellen we geen specifieke voorwaarden) op maandag 6 juni in de Wagetol vanaf 20u30, zoals steeds voorafgegaan door een clubavond.Kort samengevat:
Wanneer: maandag 6 juni
Waar: Wagetol
Hoe laat: Clubavond 20u00, Io Vivat 20u30
Hoeveel: €8 leden; €12 niet-leden; €5 nieuwkomers; €5 waterdrinkers
Dresscode: officiëel = jasje/dasje


UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.