Castrum

Praeses: Pieter Snyers v. Manfred (e-mail)
Ab-actis: Michael Tourné v. Shady (e-mail)


Kameraden en confraters!

Met al die regen die maar op ons blijft neerdalen zouden we haast vergeten dat het ondertussen al officieel zomer is. Wij laten het echter niet aan ons hartje komen. De Wagetol heeft een aparte weerskalender en daar zal het komende maandag echt zomer zijn! De jasje-dasje dresscode mag daarom deze maand een zomers tintje krijgen. Samen zullen we al zingend, met een pintje of alternatief zomers drankje, de temperaturen de hoogte in jagen.

Haal je korte broek, zomerkleedje, zonnebril of strohoed alvast boven en kom op maandag 4 juli naar de Stadswaag. Na een clubavond op het terras van 't Waagstuk trekken we om 20u30 de Wagetol in voor een zomerse Castrumcantus.

Later deze maand volgt ook nog een afsluitende lustrumactiviteit. Op zondag 17 juli brengen we om 15u een bezoekje aan de brouwerij van De Koninck. Voor de prijs van €10 p.p. kan je samen met ons de interactieve tour doorheen de brouwerij volgen. Op het einde kunnen we nog genieten van een degustatie in de bar van de brouwerij. Interesse? Schrijf je voor 10 juli in via castrum.be/brouwerijbezoek. Achteraf kunnen we met de gegadigden in groep nog iets gaan eten in de buurt. Laat dat zeker ook even op voorhand weten, zodat we tijdig ergens kunnen reserveren.
Kort samengevat:
Wanneer: maandag 4 juli
Waar: Wagetol
Hoe laat: Clubavond 20u00, Io Vivat 20u30
Hoeveel: €8 leden; €12 niet-leden; €5 nieuwkomers; €5 waterdrinkers
Dresscode: officiëel = jasje/dasje (met een zomers tintje)
Brouwerijbezoek: zondag 17 juli, €10, castrum.be/brouwerijbezoek


UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.