Kameraden en confraters,

Na een geslaagde krambambouli cantus gaan we verder met maar liefst 2 cantussen in de maand maart!

Onze volgende activiteit zal morgen al doorgaan: de verbroederingscantus met de Drakentemmers! Nadat zij vorig academiejaar naar Antwerpen kwamen om samen te cantussen is het aan ons om naar het mooie Gent af te zakken. We zullen daar de traditie en liederschat die we koesteren vieren en de verschillende nuances die we er in aanbrengen verkennen.
De cantus zal doorgaan op vrijdag 3 maart in ‘t Gouden Mandeken, Pensmarkt 9 te Gent. Io Vivat om 21u. Voor deze cantus zullen de volgende tarieven gehanteerd worden: leden €13, niet-leden €15, waterdrinkers €4. Na de cantus zal het mogelijk zijn om verder het Gentse studentenleven te verkennen tijdens een rolling. Een aantal Drakentemmers zijn ook zo vriendelijk om slaapplekken aan te bieden aan wie graag wat later doorrolt.
Om de verplaatsingen en eventuele overnachtingen te coördineren hebben we een spreadsheet opgesteld. Hierin kan je invullen hoe je naar Gent gaat en terug komt. Indien er mensen met je mee kunnen rijden kunnen we je brandstofkosten terugbetalen.

We merken als praesidium ook dat er heel wat muzikaal talent aanwezig is onder onze leden. Daarom zal op vrijdag 10 maart de eerste Castrum Muzikantus doorgaan. Op deze cantus zullen muzikanten de kans krijgen om een of meerdere liederen mee te begeleiden. Dit alles onder het deskundig oog van onze cantor Malcroys en machinist Pelle. Samen hebben zij al een voorlopige liederenlijst opgesteld. Als je graag een lied mee begeleidt vragen we om dit aan te geven in deze liederenlijst.
De cantus zal doorgaan in De Wagetol en het Io Vivat zal weerklinken om 20u30. We zullen deze cantus stipt op tijd beginnen. Kom op tijd zodat je tegen 20u30 aan tafel zit en betaald hebt.

Verder zullen er dit jaar ook weer Castrum petten besteld kunnen worden. Neem contact op met de quaestor (of reageer op deze mail) als je er een wil. Reken op een €35 voor een bierpet en €65 voor een clubpet.

Tenslotte geef ik jullie ook al een voorlopig overzicht van de volgende activiteiten mee:

UVCF Castrum!

Praeses: Philippe Anné v. Friar Tuck (e-mail)
Ab-actis: Quentin van der Brempt v. Q (e-mail)
Castrum Facebook
www.castrum.be

Castrum

Lees deze nieuwsbrief online
Uitschrijven.