Castrum

Praeses: Naomi Riemis v. Musje (e-mail)
Ab-actis: Tom Desmet v. Trommel (e-mail)


Kameraden en confraters!

Op 6 maart presenteren wij u met trots een strijd der titanen. Een clash tussen welbespraaktheid en gebrul, dossierkennis en alternatieve feiten.

De corona wordt het schouwtoneel voor de ontgroeningsopdracht van Christoph Maes (v. Maes). Het thema van de avond is de Presidentiële Debatcantus.

Het opzet is eenvoudig. De linker en rechter corona vaardigen beiden een presidentskandidaat af. Die kandidaten gaan mekaar in korte speeches de loef proberen af te steken, terwijl de andere corona moet raden waar het nu eigenlijk over gaat. U ziet ongetwijfeld de link met Amerika.

De spelregels:
Inschrijven voor dit thematische aspect van de cantus kan via deze link.
Daar kan je je inschrijven als presidentskandidaat of als deelnemer. Ongeacht waarvoor je inschrijft, schrijf je een korte speech van 3 à 4 minuten rond een nummer uit de codex.

De presidentskandidaten schrijven een extra speech. Zij moeten namelijk hun deel van de corona overtuigen om hen als presidentskandidaat af te vaardigen. De presidentskandidaat die de nominatie in de wacht sleept, zal uiteindelijk de geschreven speeches moeten declareren.

Alle speeches hebben als onderwerp ‘een nummer uit de codex’. Het is dan ook aan de andere zijde van de corona te raden over welk nummer het gaat en om dat nummer juist in te zetten. Per speech zijn dus 2 punten te verzamelen. De coronahelft die op het einde van de avond de meeste punten haalt, wint en krijgt uiteraard een prijs.

De inschrivingen worden gesloten op maandag 27 februari.

Succes!

 

Kort samengevat:
Wanneer: maandag 6 maart
Waar: Wagetol
Hoe laat: Clubavond 20u00 (in de wagetol), Io Vivat 20u30
Hoeveel: €8 leden; €12 niet-leden; €5 nieuwkomers; €5 waterdrinkers
Dresscode: officieel = jasje/dasje (stijlvolle kledij)


UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.