Castrum

Praeses: Pieter Vandenborne v. Bloempje (e-mail)
Ab-actis: Emma van Malderen v. Bolleke (e-mail)


Kameraden en confraters!


Graag wensen wij (het preasidium) u allen een fijn Nieuwjaar toe. 2017 was een spectaculair jaar met eenhoorn frappuccinos, de langverwachte iPhone X en een grote blunder op de Oscar prijsuitreiking. Wat een jaar!

De feestdagen brachten ook het heuglijke nieuws dat de Wagetol terug geopend wordt. Dus vanaf nu zullen onze lyrische, stijlvolle cantussen terug in de Wagetol door gaan.

Met pijn in het hart moet het Waagstuk jammer genoeg nog tot heden toe blijven. Maar u bent vanaf 20u wel al welkom om in de Wagetol al iets voor te drinken, waarna Bloempje de eerste cantus van het jaar zal inzetten met veel gezang en frisse pinten.


Om helemaal in de sfeer te blijven en te vieren dat 2018 aangekomen is zullen wij de cantus met een grote knal inzetten!! Deze knal zal (zoals eerder vermeld) te vinden zijn in De Wagetol op de Stadswaag!! Mis deze eerste cantus van 2018 zeker niet!!


Tot slot willen wij er nog aan toevoegen dat het koud kan zijn in de Wagetol vermits we in een kelder zitten. Dus kleed je extra warm aan of neem een kachel mee!


Kort samengevat:
Wanneer: maandag 8 januari 2018
Waar: De Wagetol
Hoe laat: welkom vanaf 20u, io vivat 20u30
Hoeveel: €8 leden; €13 niet-leden; €5 nieuwkomers; €5 waterdrinkers (lid); €6 waterdrinkers (niet-lid)
Dresscode: stadskledij (jasje dasje)UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.