Castrum

Praeses: Pieter Vandenborne v. Bloempje (e-mail)
Ab-actis: Emma van Malderen v. Bolleke (e-mail)


Waarde commilitones,
 
De zomerzon brandt en het academiejaar loopt stilaan ten einde. Maar niet vooraleer we op onevenaarbare wijze afscheid nemen van Bloempje en zijn praesidium. Dat doen we niet alleen met zang en drank, maar ook met een ware feestdis!
 
Op zaterdag 4 augustus nodigen we jou, je wederhelft, je kinderen - enfin, je familie dus - met veel plezier uit voor de overdrachtscantus. Wij zorgen voor kip aan 't spit (of een vegetarisch alternatief voor de liefhebbers), bijpassende groenten, bier en fris naar believen en aansluitend uiteraard een cantus. Voor de aanwezige kinderen en voor het kind in jezelf voorzien we ook randanimatie. Wie weet komt je zwemgerei zelfs van pas...
 
Dit alles zal doorgaan in de prachtige tuin ten huize Koolsveldlaan 61 te Wijnegem, ons ter beschikking gesteld door Knabbel & Babbel. Vanaf 14u30 is iedereen welkom, vanaf 16u beginnen we te smullen en het io vivat zal weerklinken rond 18u30.
 
Mis deze overdrachtscantus meets familiedag meets "kip aan't spit"-dag niet en schrijf je nu in via https://castrum.be/overdrachtscantus-2018/ ! Voor het eten en de cantus vragen we €18/€20 voor wie een hele kip wil verorberen of €15/€17 voor wie een halve kip of vegi verkiest. Wie enkel de cantus wilt bijwonen, betaalt €8/€13. Prijzen zjin steeds leden/niet-leden. Inschrijven kan t.e.m. 25 juli, betalen kan op rekeningnummer BE08 0689 3032 5613.
 
 

Kort samengevat:

Wanneer: zaterdag 4 augustus
Waar: Koolsveldlaan 61, 2110 Wijnegem
Hoe laat:
- 14u30: iedereen welkom
- 16u: etenstijd
- 18u30: io vivat
Hoeveel:
- eten + cantus (hele kip): 18€ / 20€ (leden/niet-leden)
- eten + cantus (1/2 kip of vegi): 15€ / 17€ (leden/niet-leden)
- enkel cantus: 8€ / 13€ (leden/niet-leden)
Dresscode: zomers

 

UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.