Castrum

Praeses: Pieter Snyers v. Manfred (e-mail)
Ab-actis: Michael Tourné v. Shady (e-mail)


Kameraden en confraters!

December: een maand van feesten en tradities. Sinterklaas, Kerstmis, oudjaar, jaaroverzichten, goede-doel-acties, ... Maar zo mogelijk nog belangrijker: in december vindt naar goede gewoonte ook de Castrum doopcantus plaats. En zo zal ook dit jaar geschieden.

Dit heuglijk gebeuren zal doorgaan op maandag 14 december in de Wagetol. Opgelet: dit is uitzonderlijk niet de 1e, maar de 2e maandag van de maand. Ondanks de verwarring die dit mogelijk met zich mee brengt, zal de cantus ongetwijfeld weer een fijne avond worden, waarop de nieuwe schachten plechtig en officieel worden opgenomen in onze club. Uiteraard verwachten we alle peters/meters en schachten om samen "van den berg te komen". Peters/meters die er toch niet bij kunnen zijn, worden aangemoedigd om een afgevaardigde te sturen.

Wie nog een clubpet of bierpet wenst te bestellen, kan dat ook op deze cantus doen. We moeten hiervoor wel je maat opnemen, dus zorg dat je hoofd proper gewassen is. Wie meer info wenst over club- en bierpetjes, kan terecht in de bibliotheek op onze website, waar alle info over de Castrum couleurartikel te vinden is.

Tot slot, voor wie het in een vorige mailing gemist heeft: de galacantus zal in het voorjaar plaatsvinden. Meer info daarover volgt in een volgende mailing.


Kort samengevat:
Wanneer: maandag 14 december
Waar: Wagetol
Hoe laat: Clubavond 20u00, Io Vivat 20u30
Hoeveel: €8,- leden; €12,- niet-leden; €5,- nieuwkomers
Dresscode: officiëel = jasje/dasje


UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.