Castrum

Praeses: Pieter Snyers v. Manfred (e-mail)
Ab-actis: Michael Tourné v. Shady (e-mail)


Kameraden en confraters!

Februari... De trouwe Castrumianen onder ons weten wat dat betekent. Tijd om voor even onze oude getrouwe Wagetol in te ruilen voor het Rijk van Krambambouli. De Magister Krambambouli staat helaas niet toe dat te veel informatie naar de buitenwereld lekt. Wil je dus meer weten? Dan zit er niets anders op dan op maandag 1 februari af te zakken naar de Stadswaag en samen met ons het Rijk te betreden. U zal het uzelf niet beklagen!

Afspraak om 20u in 't Waagstuk voor onze clubavond, om 20u30 wordt het io vivat aangeheven en vertrekken we gezamenlijk naar het Rijk van Krambambouli.

Verder in deze nieuwsbrief: info over de galacantus! Zoals al eerder gecommuniceerd zal deze plaatsvinden op zaterdag 12 maart in de Harmonie van Zandhoven (Schriekweg 5A, 2240 Zandhoven). Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu in via deze weg: http://castrum.be/inschrijvingen-galacantus/. Kostprijs van het totaalpakket (diner + cantus) is 40€ voor leden en 50€ voor niet-leden. Wil je enkel komen cantussen kan dat voor 15€. Vind je Zandhoven wat ver? Geen probleem: we zorgen voor vervoer vanaf de Paardenmarkt of P+R Wommelgem. Meer details in een volgende mailing.


Kort samengevat:
Wanneer: maandag 1 februari
Waar: Het Rijk van Krambambouli (samenkomst in de Wagetol)
Hoe laat: Clubavond 20u00, Io Vivat 20u30
Hoeveel: €8,- leden; €12,- niet-leden; €5,- nieuwkomers
Dresscode: officiëel = jasje/dasje


UVCF Castrum!

Voor meer info over de club, lidgelden, tarieven, ... :
www.castrum.be

Facebook

Bekijk deze e-mail online
Om je uit te schrijven, klik hier.