Castrum

Praeses: Emma van Malderen v.  (e-mail)
Ab-actis: naam van de ab-actis v. clubnaam (e-mail)


Kameraden en confraters,

Zoals beloofd volgt hier het verslag van de Galacantus, zodat ook anderen nu weten wat ze eigelijk gemist hebben.

Na het bijna overslaan van een strofe gaudeamus en een miscommunicatie naar Jan 'Trekzak' Janssens werd het al snel duidelijk dat alles de schuld ging worden van de cantor.

Jan 'trekzak' Janssens liet ons bissen waar er niet gebist moest worden, maar dat had de cantor op voorhand moeten meedelen aan de corona, die al snel een punt maakte dat iets 1 keer zeggen niet genoeg is voor mensen die er niet altijd bij kunnen zijn. Vandaar dat herhaling, recapitulatie, dubbel expliqueren, etc. zeer belangrijk is.

Ook namen Rainman en Manfred de taak van Senior en Cantor even op hun om mee de doop van de schachten te lijden aangezien 2/3e van de voortafel hun eigen schachten gingen vergezellen, waarvoor dank aan Rainman en Manfred.

Allen die aanwezig waren hebben het mirakel mogen aanschouwen dat we bij castrum verricht hebben, na meer dan 2000 jaar hebben wij de eer gekregen Jezus nogmaals te dopen.

Met de hand op het schapenwild hebben onze 7 nieuwe schachten hun eed afgelegd en zich officieel toegevoegd tot de rangen van Castrum, proficiat allemaal.

Op de galacantus had u de mogelijkheid om de gelimiteerde oplage van het 'Gilbert' bier voor te proeven en aan te schaffen net zoals 'den Bangelijke', een blond bier gebrouwen door Castrumiaan Het Böm. Die zich tevens die avond afvroeg met welke gist de gebouwen uit het daglied gebouwd waren dat ze konden rijzen.

Beide bieren zullen ook steeds te verkrijgen zijn op cantus zolang de voorraad strekt!

Tot slot willen wij graag iedereen bedanken die aanwezig was om er een uiterst gezellige avond van te maken. In het bijzonder ook een bedanking aan Knabbel, Babbel en Rainman voor het overheerlijke eten. En ook Jan 'trekzak' Janssens willen we graag bedanken voor de sfeervolle muziekale begeleiding gedurende de cantus.

Dixit,
Scherf,
UVCF Castrum!

 
Facebook
Om je inschrijving aan te passen, klik hier.