Castrum

Praeses: Emma van Malderen v. Bolleke (e-mail)
Ab-actis: Douwe Vanneste v. Scherf (e-mail)


Kameraden en confraters,Tenzij u de afgelopen weken in een grot zat (in dat geval, kom er zeker niet uit!) hebt u waarschijnlijk ook wel het nieuws rond corona gehoord. Gezien de omstandigheden zullen ook wij onze cantussen verder moeten uitstellen. Dit houdt ons echter niet tegen om van ons te laten horen op de eerste donderdag van de maand!


Volgende week zou onze speechcantus plaatsvinden, nu deze niet door gaat zullen wij onze creatieve breinen op een andere manier bezig moeten houden. Om de speechliefhebbers onder ons toch hun moment in de spotlight te geven zullen we eerstkomende donderdag online plaats maken. De schachten zullen hun opdracht aan iedereen voorbrengen en deze van hun beste kant al laten zien. Tevens mag ook iedereen die dat wenst een speech posten om het niet aan ons voorbij te laten gaan. 


Dit alles zal plaatsvinden in de gesloten facebookgroep van Castrum op donderdag 2 april.

Tot slot, wij vinden het als praesidium enorm jammer dat we onze cantussen niet kunnen laten doorgaan. Samen zijn we op zoek naar manieren om deze toch zo ludiek en klassiek mogelijk in te halen. 

 

UVCF Castrum!Kort samengevat:

Wanneer: Donderdag 2 april

Waar:  Castrum op facebook Klik hier

Hoe laat: Hele dag

Hoeveel: Gratis

Dresscode: Jasje dasje? Maar sowieso Castrum couleur!

 

Facebook
Om je inschrijving aan te passen, klik hier.