Castrum speechcantus – 2 april 2018

Commilitones, confraters

De koude buiten begint te minderen, een warme lentewind begint het land in te sijpelen. Niet alleen doet dit ons denken aan chocolade eitjes en paashazen, maar ook aan onze jaarlijkse speechcantus!

Zoals waarschijnlijk wel geweten is kan je jezelf voor deze cantus inschrijven en kunnen commilitones het zo tegen elkaar opnemen om zo de titel van speechkampioen 2017-2018 te veroveren! De verkiezing zal bestaan uit twee rondes: een eerste ronde die je kan voorbereiden en een improvisatieronde. Voor beide rondes zal je enkele onderwerpen opgelegd krijgen – via loting bepaald – die je moet verwerken in je speech. De voorbereide speech moet 3 à 5 minuten duren, die tweede speech 2 à 4 minuten.

Wil je mee strijden om de titel? Stuur dan voor 26 maart een mailtje naar abactis@castrum.be. Enkel Castrum gedoopten kunnen deelnemen aan de verkiezing zelf, kandidaten van andere clubs worden “buiten competitie” beoordeeld. De jury zal op basis van verschillende criteria de speeches evalueren.

Mensen die liever niet speechen zijn natuurlijk ook zeker welkom, kom mee en supporter voor een (of meerdere) van de kandidaten. Of kom tussen het speechen door lekker mee zingen.

Ook een extra herinnering om warme kleren aan te doen en/of een dekentje mee te nemen vermits de loodgieter pas in mei de verwarming kan komen repareren. Het is natuurlijk een kelder dus ‘s avonds is het er sowieso wat kouder.

Kort samengevat:

Wanneer: maandag 2 april 2018

Waar: De Wagetol

Hoe laat: welkom vanaf 20u, io vivat 20u30

Hoeveel: €8 leden; €13 niet-leden; €5 nieuwkomers; €5 waterdrinkers (lid); €6 waterdrinkers (niet-lid)

Dresscode: stadskledij (jasje dasje)

Reacties zijn gesloten.