Castrum Speechcantus 3/04/2017

Kameraden en confraters!

Na een spannende Presidentiële Debatcantus weten we intussen dat Castrum heel wat creatieve taalzielen bevat. Op maandag 3 april geven we hen de kans om zich nog een keer te laten gaan. Want, beste vrienden, het is weer tijd voor de befaamde speechcantus van Castrum!

De strijd om de titel van speechkampioen 2016-2017 zal gestreden worden in twee rondes: een eerste ronde die thuis voorbereid mag worden en een improvisatieronde. Voor beide rondes zal je enkele onderwerpen opgelegd krijgen – via loting bepaald – die je moet verwerken in je speech. De voorbereide speech moet 3 à 5 minuten duren, die tweede speech 2 à 4 minuten.

Voel je je geroepen om mee te dingen naar de titel van speechkampioen? Stuur dan voor 2 april een mailtje naar praeses@castrum.be. Enkel Castrum gedoopten kunnen deelnemen aan de verkiezing zelf, kandidaten van andere clubs worden ‘buiten competitie’ beoordeeld. De beoordeling zal gebeuren door een jury op basis van verschillende criteria.

Vanzelfsprekend wisselen we al dit (hopelijk interessant) gepraat af met een stevige portie gezang, dus ook de niet-speechers zijn meer dan welkom om ons te vervoegen. Aangezien ons teergeliefde Waagstuk nog steeds gesloten is, zullen wij de clubavond om 20u laten starten in de Wagetol zelf. Wees welgekomen, confraters!

 

 

Kort samengevat:
Wanneer: maandag 3 april
Waar: Wagetol
Hoe laat: Clubavond 20u00, Io Vivat 20u30
Hoeveel: €8 leden; €12 niet-leden; €5 nieuwkomers; €5 waterdrinkers
Dresscode: officieel = jasje/dasje

Reageren is niet mogelijk